Wat kan IExT voor u doen?


IExT levert elektrische apparatuur voor gas-Ex-zones en stof-Ex-zones in de hele Ex-industrie: (petro)chemie, farmaceutica, drukkerijen, verf- en voedingsindustrie. Tot de afnemers behoren installateurs, de klassieke groothandel, apparatenbouwers, engineering bureaus, eindgebruikers enz. IExT werkt betrouwbaar, zoals de ISO 9001 (kwaliteit) certificatie aantoont en alle producten voldoen aan de ATEX- en CE-eisen.

IExT is onafhankelijk en niet merkgebonden, wat resulteert in een zeer soepel productengamma. Gangbare producten van grote merken zijn uit voorraad leverbaar en alle andere producten zijn leverbaar binnen de kortste termijn. Bij stockbreuk worden alternatieven aangeboden. Klemmenkasten en kleine besturingspanelen worden in de eigen werkplaats geassembleerd ‘terwijl u wacht’. Besturingspanelen en schakelborden worden gebouwd volgens uw schema’s.

U kiest voor de snelle en flexibele levering die u het best past: per bestelling, per dag of per week, door uw of onze transporteur of met een koerierdienst. De bestelling kan ook afgehaald worden aan de balie.

Just-in-time leveringen zijn één van de sterke punten: de materialen komen vanuit het IExTmagazijn rechtstreeks op uw productieband.

Het jaarcontract

De unieke formule van het jaarcontract maakt IExT tot een echte partner voor uw bedrijf.
Eenmaal per jaar wordt het productenpakket aan uw noden aangepast.We kijken na of de producten nog leverbaar zijn en indien nodig wordt een vervangtype met ATEX-markering voorgesteld. U ontvangt de ATEX-certificaten voor het hele pakket en uw eigen magazijnnummers worden in ons systeem opgenomen.
 
In de loop van dat jaar kan u bestellen met uw eigen magazijnnummers. Er is geen minimum bestelhoeveelheid of verplichting tot afname per eenheidsverpakking. Bij stockbreuk stellen wij een alternatief voor en de leveringen gebeuren per week of volgens afspraak. U kan één enkele bestelbon opmaken voor meerdere leveringen.

 
template: default

 
home | sitemap | disclaimer | copyright Iext © 2000-2023